top of page

Muži v generálce remizovali s Jistebníkem

TJ JISTEBNÍK – TJ SLOVAN OSTRAVA 4:4 (0:2)

Branky : 15. Wojnarovský, 40. Trunkát, 70.Trunkát, 74. Trojan (pen.)


V sobotu dopoledne odehráli naši muži svou generálku a to na půdě Jistebníku. Počasí přálo dobrému fotbalu a ten taky přišel, tedy alespoň co se týče první půle ze strany našeho mužstva. Hráli jsme aktivně a první golová odměna se dostavila již v 15. minutě kdy roh Romana Trojana prodloužil nováček Pavel Pudich a na zadní tyči si našel odražený míč Artur Wojnarovský a nedal obraně soupeře šanci. 0:1.

Pokračovali jsme v aktivní hře a míč byl po většinu času na naších kopačkách. Snažili jsme se kombinovat a soupeř se dostával do šancí jen sporadicky. Do konce prvního poločasu zbývalo asi 5 minut, když dlouhý míč za obranu dostihnul David Trunkát těsně před domácím brankářem, kterého obehrál a poté ve stylu velkých střelců míč zakroutil z velkého úhlu do brány přes dva bránící hráče. 0:2.

Tímto výsledkem taky skončila první půle utkání. Trenér Pavel Cirkl prostřídal sestavu a do druhé půle jsme šli s dvoubrankovým náskokem. Obraz hry v druhé půli se trošičku změnil hra se více vyrovnala a domácí začali hrozit. Po jedné ze standardních situací také domácí tým skóroval a to když na zadní tyči vrátil jeden z domácích hráčů míč na malé vápno a jeho spoluhráč už neměl nejmenší problém míč poslat do sítě. 1:2.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ve hře bylo hodně nepřesností a obou týmům postupně docházely síly. V 70. minutě si však naběhl na míč Tomáše Pastrňáka Roman Trojan, míč si u lajny zpracoval a našel přihrávkou pod sebe Davida Trunkáta, který si míč posunul na svou pravačku a jak je jeho zvykem nedal brankáři šanci. Míč zapadl k pravé tyči. 1:3.

O pár chvilek později si v pokutovém území zpracoval dlouhý míč Honza Milas, posunul si míč a domácí jej nešikovně podrazil, Penalta. Tu si postavil Roman Trojan . Penaltu proměnil s velkým přehledem k levé tyči. 1:4.

Vypadalo to na úspěšnou generálu, avšak v poslední desetiminutovce jsme přestali úplně hrát a zbytečně jsme se hnali za soupeřem, který náš jednoduše překonal a začal se prosazovat. Poprvé se prosadil, když míč z levé strany proletěl celým pokutovým územím. Domácí hráč jej vrátil přihrávkou pod sebe, kterou dokázal jeho spoluhráč využít. 2:4.

Na rozdíl jedné branky snížili domácí opět po standardní situaci a to když si centr našel jeden z domácích hráčů na přední tyči a hlavičkou k pravé tyči překonal našeho brankáře. 3:4.

V poslední minutě dostal náš tým poslední direkt a to když po ztrátě na soupeřově půlce . šli domácí do rychlého brejku a po centru z levé strany se prosadil domácí útočník opět hlavičkou. 4:4.

Po této brance rozhodčí utkání ukončil a obě mužstva se rozešla smírně. Tento nám zápas jednoznačně ukázal, že se určitě můžeme rovnat s každým týmem. A rozhodně nemusíme v novém ročníku hrát žádné druhé housle.

Co víc říct? Jen asi jedno. PŘÍŠTÍ TÝDEN JDEME NA TO!

Tímto bych vás chtěl pozvat na 1.kolo 1.A třídy sk. A. Našim prvním soupeřem bude tým FK Sokol Mokré Lazce. Rozhodně uděláme vše pro to, aby zůstaly všechny tři body doma. Tak náš přijď podpořit!

258 zobrazení0 komentářů
bottom of page