top of page

Po domácí prohře, jedeme složit reparát do Slavkova


V neděli odpoledne naši muži odehrají své další utkání v 1.A sk. “A“ a to na hřišti TJ Sokol Slavkov.

Domácí jsou naši sousedé v tabulce se stejným počtem bodů. Tedy doposud získali 9 bodů díky výhrám nad Vřesinou, Bolaticemi a Hradcem nad Moravicí. Avšak jejich poslední utkání nedopadlo podle jejich představ, to protože podlehli Staré Bělé 3:2. Tento výsledek je pro našeho soupeře poněkud nezvyklý. Většinu zápasů Slavkova rozhodují jedna či dvě branky. Na domácí půdě to má náš soupeř 2 výhry a 1 prohra.

Určitě pojedeme do Slavkova s tím, že jsou domácí k poražení. Je to souboj dvou týmů, které doposud získali stejný počet bodů. Určitě půjde o vyrovnané utkání, avšak my věříme, že utkání zlomíme na svou stranu a povezeme si všechny tři body k nám na Slovan.

Po tom co jsme minulý týden doma podlehli Jakubčovicím 1:3, budeme chtít napravit domácí selhání a spravit si náladu již v neděli ve Slavkově.

Tímto bych Vás chtěl srdečně pozvat, ačkoliv je Slavkov trošku dál, přijeďte nás povzbudit na další obtížné venkovní utkání, ve kterém budeme chtít zlomit svou venkovní bilanci a získat první výhru na půdě soupeře.

Fotbalu zdar a SLOVANU zvláště!!

67 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page