top of page

V 5.kole čeká náš A-Tým nejkratší štace a to FK Stará Bělá.

Po krátké odmlce, kdy jsem si dopřál dovolenou, se Vám naši milí příznivci a fanoušci Slovanu opět hlásím s tradiční pozvánkou na nadcházející kolo. Kdy náš A-tým zavítá na půdu Staré Bělé.



V průběhu dní, kdy jsem nebyl na Slovanu se odehrála dvě utkání. Nejprve poslední srpnový den, kdy náš tým nezvládl utkání v Hradci nad Moravicí a po špatném výkonu prohrál zcela jednoznačně s domácím týmem 5:1. Ten další víkend to už bylo zcela jiné a o poznání chutnější kafe, když k nám na Slovan zavítal v tu chvíli vedoucí celek z Chlebičova. Kluci sice po první půli prohrávali 0:1, ale ve druhé půli předvedli skvělý výkon a po zásluze zůstali všechny 3 body doma na Slovanu. Po dalším obratu, kdy v druhé půli hosty z Chlebičova sestřelili 3 brankami (2x Ciesarik, Trunkát).


Tentokrát zavítáme na půdu Staré Bělé. Domácí celek je zatím bez bodu. A je na samotném chvostu tabulky. My pevně věříme a uděláme vše proto, aby to taky tak zůstalo po sobotním vzájemné, duelu. Stará Bělá disponuje velice mladým kádrem a tak se očekává, že na nás budou chtít vyrukovat s velkým tlakem v úvodních minutách. My však na Slovanu víme, že máme kvality na to abychom jejich mladost a průbojnost neutralizovali a budeme chtít jednoznačně dovézt ze Staré Bělé plný počet bodů. Určitě nás nečeká lehké utkáni. To zdaleka ne. Jdeme do utkání s pokorou a respektem, avšak s cílem urvat druhé vítězství v řadě.


Žádné cestování nás nečeká, nejkratší možné utkání, co se týče vzdálenosti. Dokonce tam jde dojet i MHD! Takže bych Vás chtěl pozvat na toto utkání. Určitě dorazte a přijďte FANDIT A PODPOŘIT náš A-tým v cestě v 1.A. třídě a věřte, že my na hřišti uděláme vše proto, abychom Vám dělali jen radost. Od brankáře přes obranu, zálohu, útočníky, trenéra Cirkla a všechny, kteří jsou součástí kabiny děláme vše proto, abychom vyhrávali a jsme rádi za Vaši "PODPORU".

Díky moc. Sportu zdar a SLOVANU zvláště!!

108 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page