top of page

V sobotu vstoupí naši muži do 1.A třídy

Zdravím všechny Slovanisty a příznivce dobrého fotbalu,


V sobotu od 17 hodin to vše vypukne! Naši muži vstoupí do 1.A třídy svým prvním mistrovským utkáním na domácím hřišti proti týmu z Mokrých Lazců. Pro celý Slovan je to velký okamžik, po tolika letech opět nakouknout do 1.A třídy. To, že nebude pouze nakouknutí, můžu za celou naší Slovanistickou kabinu zaručit a slíbit. Všichni na Slovanu pevně věříme, že hned v sobotu zůstanou všechny tři body doma.



Na druhou stranu přijede k nám na Slovan hodně kvalitní soupeř, pravidelný účastník této soutěže. Rozhodně bude stejně jako my chtít urvat hned v prvním zápase výhru pro sebe a zajisti si tak, dobrý vstup do nadcházejícího soutěžního ročníku.


Avšak celý Slovan věří, že právě domácí tým bude tím, kdo bude chtít víc a připíše si v úvodním kole rozhodně cenné a důležité vítězství. Na straně hostí zkušenost s touto soutěží, ale na straně domácích dvě úspěšné sezóny za sebou, dva postupy a velký hlad po tom ukázat, že to nebyla v žádném případě nějaká náhoda. Od trenérů, přes hráče až po našeho předsedu věříme, že první utkání zvládneme, avšak jdeme určitě do utkání s pokorou.


Nemá smysl, hned v úvodním kole cokoliv rozebírat. Prostě a jednoduše jde se na to! Je to tady! Doufáme, že se na tento nový soutěžní ročník těšíte stejně jako my.


Tímto bychom Vás chtěli srdečně pozvat na toto utkání. Určitě budeme rádi za každého fanouška, který nás přijde podpořit. Vidíme se v sobotu od 17:00 na Slovanu!


Sportu zdar a SLOVANU zvláště!

231 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page