top of page

Ženy čeká první kolo poháru

V neděli dopoledne od 11 hodin naše ženy odehrají 1.kolo poháru FAČR žen. Jejich soupeřem bude zvučné jméno FC Fastav Zlín.



Naše děvčata v neděli dopoledne odehrají 1.kolo Poháru FAČR žen. Na Slovan přijede FC Fastav Zlín. Soupeřky našich děvčat hrají Moravskoslezskou Ligu žen, tedy o soutěž výše než Slovan. FC Fastav Zlín je ve své soutěži neporažen. Dvě utkání a dvě vítězství se skóre 4:2. Porazily Vsetín a Jihlavu. Určitě půjde o kvalitního soupeře a máte se na co těšit.


Naše holky doposud odehrály dvě utkání a jsou také neporaženy. Nejprve v Českém Těšíně remizovaly 2:2, když ztratily dvoubrankové vedení. A o týden později mohlo být v šatně holek podstatně veseleji, když porazily v domácí premiéře Vítkovice “B“ 4:1. Patří jim v tabulce MSDŽ “A“ 3.místo. Trenér žen naznačil v týdnu, že nehodlá v Poháru FAČR končit v neděli. Doufá, že jeho děvčata zvládnou toto utkání a ví, že na hřišti nechají úplně všechno.

Tímto bychom Vás chtěli pozvat k tomuto velkému zápasu pro naše ženy. Přijďte děvčata povzbudit a pomozte jim v cestě za postupem do druhého kola poháru FAČR.


Fotbalu zdar a SLOVANU zvláště!

78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page