top of page

Příprava vrcholí, muži odehrají svou generálku v Jistebníku

Naše A-Mužstvo má za sebou bez mála 3 týdny letní přípravy, ve které se chystají na svůj historický start v 1.A třídě. Kádr má za sebou několik změn. Tým opustili David Valenčin (konec hráčské kariéry) , Libora Bartoš (Unie Hlubina), Jirka Toma a Marek Kubes (oba Klimkovice) naopak jsme uvítali dvě nové posily Jirku Strakoše, který k nám přišel z Heřmanic. A Artura Wojnarovského, který je stále trenérem divizního SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm.



Během přípravy jsme již odehráli dvě utkání. Nejprve jsme se na soustředění v Rožnově pod Radhoštěm utkali s týmem Ratiboře u Vsetína. Tomu jsme podlehli 2:4 a minulou sobotu na domácím hřišti naši muži prohráli i se Slovanem Záblatí a to výsledkem 2:5. Tým se zatím herně trápí, ale všichni věříme, že vše špatné je k něčemu dobré a tým si najde cestu jak v novém soutěžním ročníku hrát důstojnou roli i v 1.A třídě.


V sobotu pojedeme na svou generálku na hřiště nedalekého Jistebníku. Účastník 1.A třídy stejně jako náš tým, by měl jednoznačně prověřit tým Pavla Cirkla a poukázat, co je ještě třeba doladit před prvním mistrovským utkáním, ve kterém o týden později uvítáme Mokré Lazce.


Tímto bych Vás chtěl na generálku srdečně pozvat. Přijďte nás podpořit!

157 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page