top of page

V sobotu jedou muži ve snaze protrhnout sérii proher do Darkoviček


V sobotu již od 15 hodin odehrají naši muži své další utkání, už desáté, v tomto soutěžním ročníku. Ke svému zápasu pojedou do nedalekých Darkoviček. Domácí tým je v tabulce pouhý bod za našim týmem a půjde tedy o velice důležitý zápas, což je pro náš tým v situaci, v jaké se nachází každý zápas. Domácí mají tedy 8 bodů a to po dvou výhrách (Bolatice, Stará Bělá) a dvou remízách (Hradec nad Moravicí, Chlebičov). Navíc pojedeme do Darkoviček bez Davida Trunkáta, který obdržel v minulém kole červenou kartu a dostal stopku na jeden zápas.

Nejlepším střelcem domácích je s pěti brankami kapitán Petr Turanský. Vstřelil téměř polovinu branek svého týmu. Domácí mají jedno prvenství, kterým se žádný klub nebude chlubit a to nejméně produktivní ofenzivu, která se zmohla na pouhých 11 branek. Až na výjimku, kdy v Ludgeřovicích Darkovičky doslova vybouchly a obdržely 7 branek, v jejich zápasech padá celkem málo branek.

Na Slovanu se doufá ve vzkříšení a po třech porážkách v řadě, doufá v průlom a kýžené vítězství. Doufáme, že předvedeme výkon, který je hoden Slovanu a přivezeme tři body k nám domů do Žákovské ulice.

Tímto Vás srdečně všechny zveme k důležitému utkání. Přijeďte se na nás podívat a povzbudit náš tým v cestě k důležitému vítězství. Fotbalu zdar a Slovanu zvláště!!

208 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page