top of page

Nová sezóna na Slovanu

Aktualizováno: 19. 3.

Kategorie mužů svá úvodní soutěžní utkání v nové sezóně již mají za sebou. Za nedlouho začnou soutěžní utkání také mládežnickým kategoriím a ženblablablabám. Podívejme co se v nové sezóně na Slovanu chystá.

I nadále bychom chtěli pracovat na rozšíření jak trenérských řad, tak i na příchodech nových talentovaných hráčů. První krok se již podařil a v trenérských řadách jsme přivítali Dominika Černého, který si prošel například Baníkem Ostrava a na Slovanu bude mít na starost kategorie přípravek. Samozřejmě jsme si vědomi, že je třeba vzdělávat i naše trenéry, a to jak na půdě FAČRU (získání trenérských licencí), tak i uvnitř našeho týmu, kdy by se nějaké školení událo pod vedením Zdeňka Grygara.


V letošním ročníku máme na Slovanu 8 týmových kategorií. Mezi dospělými se jedná o dvě mužstva mužů a jeden tým žen. V mládeži bude fungovat kategorie dorostu, nově mladších žáků a kategorie starší a mladší přípravky. Ve všech těchto kategoriích se nachází přibližně 80 mladých fotbalistů. Těší nás také naši nejmenší ve fotbalové školičce Slovánek.


Pokud rozšiřování hráčské základny bude pokračovat podle nastaveného trendu bude našim cílem v co nejbližší době vytvořit také chybějící kategorie starších žáků a mladších dorostenců a následně jejich přihlášení do soutěží.


Opět se plánuje, díky pozitivnímu ohlasu z loňského léta, focení všech týmů a hráčů s možností vytvoření hráčských kartiček.


Dostáváme pozitivní ohlasy i od vedení radnice ostravkého obvodu Mariánské Hory a Hulváky, které považujeme za velmi důležité a chtěli bychom s ním také stále více spolupracovat. Navázali jsme spolupráci nejen s vedením radnice ostravkého obvodu Mariánské Hory a Hulváky, ale také s projektem UHER CUP. Naší snahou bude uspořádat na půdě našeho areálu jeden z turnajů projektu UHER CUP, který objíždí se svým projektem celou Moravu i Slezsko. Dále bude naší snahou, být součástí nějakých charitativních projektů, díky nimž bychom se mohli podílet na něčem, co pomůže těm, kteří to opravdu potřebují.


Chtěli bychom také oslovit nové partnery a sponzory, aby nám pomohli a podíleli se na chodu a zlepšování treninkové prostředí pro naší mláděž. Jen namátkou nás napadá doplnění tréninkových pomůcek nebo dresů. A především se již dlouhou dobu jedná o celkové revitalizaci areálu TJ Slovan Ostrava. Budeme se snažit v jednáních podstoupit nějaké kroky, v tomto velice důležitém a potřebném kroku pro náš klub.

560 zobrazení0 komentářů
bottom of page